Verstraaten nieuws

Hieronder vindt u de meest recente nieuwsberichten van de Verstraaten groep.
Nieuwsarchief >
Bestel uw kerstzegels voor slechts € 0,50 per zegel incl. BTW!

Bestel uw kerstzegels voor slechts € 0,50 per zegel incl. BTW!

03 dec

Postvak50 heeft als onderdeel van onze provinciale samenwerking de unieke mogelijkheid om u als gewaardeerde relatie flinke korting te bieden op het bezorgen van kerstkaarten/kerstpost in heel Nederland. Deze kunt u vervolgens weggeven of doorverkopen aan uw medewerkers, collega’s familie en/of zakelijke relaties.

Behalve dat u korting geniet, steunt u de maatschappelijk verantwoorde inzet van onze inmiddels 130 medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Lees verder >

Nieuwe voertuigen voor Postvak50!

Nieuwe voertuigen voor Postvak50!

02 dec

Nieuwe voertuigen staan klaar om ingezet te worden bij Postvak50. Verstraaten heeft gekozen voor 5 Caddy Volkswagens en 1 Transporter Volkswagen. De motoren worden geleverd met een BlueMotion Technology pakket en voldoen aan de Euro 6 emissienorm. Zo zijn de voertuigen uitgerust met een start-stopsysteem, remenergieterugwinning en banden met geoptimaliseerde rolweerstand waardoor het brandstof verbruik verminderd wordt.

Nieuwe voertuigen VSV!

Nieuwe voertuigen VSV!

29 okt

Afgelopen week heeft Piet Verstraaten van Verstraaten Staatsievervoer (VSV) samen met Ruud Derks en Henry Ooijen (Hearse & Limo Company) een bezoek gebracht aan de fabriek van Indus Auto in Spanje. Hier is de productie geïnspecteerd van 6 nieuwe Mercedes E-klasse rouwauto’s die voor VSV gebouwd worden. Deze auto’s voldoen aan de nieuwste Euro 6 milieu norm en zijn voorzien van zuinige Blue Efficiency diesel motoren met Adblue.

VSV heeft bewust voor dit type en model gekozen om in te spelen op de wens van opdrachtgevers om met zo milieuvriendelijke rouwauto’s te rijden die aan de milieu-eisen en -verwachtingen van deze tijd voldoen.

De 6 nieuwe rouwauto’s gaan ingezet worden voor onze particuliere opdrachtgevers en de Coöperatie Dela waar wij per 1 december de uitbreiding mogen gaan verzorgen voor de gehele provincie Limburg , Oost Brabant en de regio Nijmegen. Standplaatsen zijn de hoofdlocatie in Venray en tweede vestiging in Stein (Lb.).

 

Actie voordelig kerstzegels bestellen!

Actie voordelig kerstzegels bestellen!

22 okt

Onze actie om voordelig kerstzegels te kopen komt er weer aan! Vanaf 01 november 2018 besteld u eenvoudig kerstzegels voor maar € 0,50 incl. btw (velletje van 10 stuks). Voor meer informatie klik hier.

Nieuwe vacature Chauffeur Verstraaten Express (parttime/fulltime)

Nieuwe vacature Chauffeur Verstraaten Express (parttime/fulltime)

13 aug

Ter uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar 2 partime/fulltime chauffeurs voor het vervoer van vaste routes van medicijnen voor apotheken en dierenartspraktijken. Klik voor meer informatie op de volgende link: Vacature Chauffeur Verstraaten Express

Verstraaten Express BV is op zoek naar een eigenrijder regio Venray!

Verstraaten Express BV is op zoek naar een eigenrijder regio Venray!

09 jul

Gevraagd:

Eigenrijder regio Venray voor nachtroute medicijnen distributie:

-dagelijks van Maandag t/m Vrijdag 00:00 uur starten met sorteren en laden van de routes en aansluitend deze uitrijden in de regio Nijmegen;
-het betreft ca. 12 apothekers die je iedere nacht bevoorraad;
-je bent iedere ochtend weer ca. 08:00 uur retour in Venray.
-het betreft vast werk

Wij zoeken zelfstandige chauffeurs , ZZP-ers/ ondernemers die dit dagelijks verzorgen met een eigen bakwagen. Het is ook mogelijk om de route te rijden met een voertuig van Verstraaten Express.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met Dhr. P. Verstraaten per mail naar
p.verstraaten@verstraatengroep.nl.

 

Nieuwe vacature bij Verstraaten Express BV!

Nieuwe vacature bij Verstraaten Express BV!

26 jun

Algemeen Manager Verstraaten Express BV

De Verstraaten Groep zoekt een Algemeen Manager Verstraaten Express met een uitgesproken sterke affiniteit met ondernemen en een grote commerciële slagkracht. Opzet hierbij is om de business unit verder te professionaliseren en ambitieuze groei de komende jaren te realiseren. Eventuele participatie op termijn in Verstraaten Express is hierbij bespreekbaar. https://bit.ly/2yIGKS7

 

Verstraaten Express BV gecertificeerd volgens de nieuwe ISO normen!

Verstraaten Express BV gecertificeerd volgens de nieuwe ISO normen!

12 jun

Vol trots kunnen we melden dat we vanaf heden voldoen aan de nieuwe ISO normeringen te weten ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015. De audit die uitgevoerd is door Dekra Certification BV verliep vlekkeloos en hiermee maken we de volgende stap in ons kwaliteits- en milieuproces.

ISO 9001:2015 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Aan de hand van deze norm worden de belangrijkste bedrijfsprocessen in kaart gebracht en gecontroleerd. Er wordt gekeken of deze processen juist zijn ingericht en goed worden uitgevoerd, of dat er verbetering nodig is. Continu de kwaliteit verbeteren staat centraal in het toepassen van ISO 9001, dit gebeurt met behulp van het ‘plan-do-check-act’ cyclus. Doordat medewerkers de processen goed leren kennen, raken zij steeds meer bewust van het gevolg van hun handelingen. Dit verhoogt de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de organisatie.

Het milieumanagementsysteem van Verstraaten Express is gecertificeerd volgens ISO 14001:2015. Dit toonaangevende milieucertificaat verzekert u ervan dat Verstraaten Express milieubewust handelt. Zaken rondom het milieu zijn opgenomen in onze bedrijfsdoelstellingen. Een overzicht van ons kwaliteit- en milieubeleid treft u hier.

Het behalen van de certificaten is een belangrijke stap, maar het betekent zeker niet het einde van het traject. Alle processen zullen voortdurend middels interne en externe audits gecontroleerd worden. Zo blijft Verstraaten Express BV zichzelf constant verbeteren om de kwaliteit van de dienstverlening evenals de klanttevredenheid verder te verhogen.

Voor het certificaat 9011:2015 klikt u op de volgende link: Certificaat 9001 2015_24052018
Voor het certificaat 14001:2015 klikt u op de volgende link:Certificaat 14001 2015_24052018

Verstraaten Staatsie Vervoer en Van der Lans & Busscher nieuwe partners UNC Uitvaartzorg!

Verstraaten Staatsie Vervoer en Van der Lans & Busscher nieuwe partners UNC Uitvaartzorg!

29 mei

UNC Uitvaartzorg heeft een 3-jarige overeenkomst gesloten met Verstraaten Staatsievervoer BV (VSV) waardoor per 1 juni standaard en bijzondere rouwauto’s worden geleverd door VSV.
“VSV is het aanspreekpunt voor UNC en haar medewerkers als het gaat om bestellingen, vragen en bijzondere wensen. UNC gaat gebruik maken van het portaal van VSV waarmee administratie en communicatie rondom opdrachten wordt vereenvoudigd en verder gedigitaliseerd”, aldus Mark Born, manager van VSV. “Gezien hun hoogwaardige dienstverlening en regionale kennis en uitgebreide ervaring in het verzorgingsgebied van UNC Uitvaartzorg, zal onze partner Van Der Lans & Busscher de staatsieritten gaan uitvoeren. Wij kijken er naar uit om samen te werken met collega’s van UNC Uitvaartzorg”.

“Associatie Uitvaartverzorging en Uitvaartverzorging IJmond, de uitvaartbedrijven onder de vlag van UNC Uitvaartzorg, staan voor kwaliteit, integriteit en gedegen zorg voor overledene én nabestaanden. In alles wat wij doen (en laten) ligt het besef dat een uitvaart voor nabestaanden een unieke en emotioneel geladen ervaring is”, zegt Peter Schalk, manager Ondersteunende Diensten van UNC Uitvaartzorg. “Dit betekent onder andere dat nabestaanden kunnen rekenen op toegewijde medewerkers en leveranciers die hen op respectvolle wijze begeleiden. Een samenwerking met betrouwbare en flexibele partners, zoals VSV en Van der Lans & Busscher, is dan ook niet meer dan een logische keuze. Beide bedrijven staan al jarenlang voor een perfecte dienstverlening waarbij ook nog eens geen wens te gek is. Zij sluiten precies aan bij onze visie en leveren ook altijd net nog iets meer dan je verwacht. Schalk heeft veel vertrouwen in een solide samenwerking waarbij wij bij uitvaarten nog beter kunnen aansluiten op de wensen en de verwachtingen van de nabestaanden.”

Aanpassing privacy verklaring en disclaimer!

Aanpassing privacy verklaring en disclaimer!

25 mei

Wij hebben onze privacy verklaring en disclaimer aangepast. Graag verwijzen wij u naar de volgende pagina’s:

Volg Verstraaten online

LinkedIn