VSV breidt wagenpark uit met 6 MB aardgas voertuigen!

• Groenste rouwwagenpark van Nederland!

Volg Verstraaten online

LinkedIn

Verstraaten nieuws

Hieronder vindt u de meest recente nieuwsberichten van de Verstraaten groep.
Nieuwsarchief >
Nieuwe rouwauto voor Verstraaten Staatsie Vervoer!

Nieuwe rouwauto voor Verstraaten Staatsie Vervoer!

31 jul

Nieuwe aanwinst voor Verstraaten Staatsie Vervoer! Deze stijlvolle en moderne Amerikaanse Cadillac XTS Platinum is uitgevoerd in antraciet grijs. Ook zeer mooi in combinatie met onze Mercedes Benz luxe volgbus, geschikt voor 8 personen of voor 5 personen en een rolstoel.

Voor meer informatie neem gerust contact op met op planning op telefoonnummer 0478-511 111

Fotosessie Verstraaten Staatsie Vervoer!

Fotosessie Verstraaten Staatsie Vervoer!

06 jul

Afgelopen zondag heeft Verstraaten Staatsie Vervoer een fotosessie georganiseerd met alle rouwauto’s en chauffeurs van Verstraaten. Hierbij alvast een voorproefje van al het mooie foto- en filmmateriaal dat gemaakt is. Later in het jaar zal de nieuwe website met bedrijfsvideo gepresenteerd worden.

 

Corona virus!

Corona virus!

16 mrt

De uitbraak van het coronavirus heeft ook gevolgen voor de transport sector. De adviezen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) zijn leidend voor de informatie die wij verstrekken. Op de website https://www.rivm.nl/ treft u de laatste informatie aan. Op de website van Transport & Logistiek Nederland is er een live blog over het coronavirus https://www.tln.nl/nieuws/liveblog-coronavirus/en https://www.tln.nl/coronavirus/ .

Voor vragen en/of onduidelijkheden kunt u contact opnemen met onze planning op telefoonnummer 0478 – 648 642.

 

Fijne kerstdagen een een goed 2020!

Fijne kerstdagen een een goed 2020!

21 dec

Verstraaten Groep wenst u fijne kerstdagen en een goed 2020!

Aanschaf ledverlichting bedrijfshal Verstraaten!

Aanschaf ledverlichting bedrijfshal Verstraaten!

05 dec

Vandaag is onze bedrijfshal aan de Ambachtstraat 48 in Venray volledig uitgerust met ledverlichting. De stroomkosten zullen hiermee jaarlijks met minimaal 13.500 kWh afnemen. Het lage energieverbruik maakt niet alleen dat led-verlichting beter is voor het milieu maar heeft daarnaast ook nog andere groene elementen in zich. Omdat de led-lampen weinig tot geen hitte produceren dragen deze niet bij aan de verwarming van de ruimte waar ze hangen. Hierdoor zal de airconditioning minder hard moeten draaien waarbij wederom energie en CO2 bespaart kan worden. Led-lampen bevatten geen giftige stoffen zoals kwik en produceren geen schadelijke straling als infrarood en UV straling.
Met de aantoonbare energiebesparing voldoen wij aan de nieuwe informatieplicht die geldt vanaf 1 juli 2019 waarin bedrijven verplicht worden energiebesparende maatregelen te treffen die een terugverdientijd hebben van 5 jaar of minder.

Chauffeur gezocht voor o.a. onze nieuwe rolstoel/rouwbus!

Chauffeur gezocht voor o.a. onze nieuwe rolstoel/rouwbus!

18 nov

Ben jij degenen die onder andere op deze mooie luxe personenbus wilt rijden? Klik hier voor meer informatie>

Geen afwijkingen geconstateerd bij ISO audit 9001:2015 en 14001:2015 Verstraaten Express!

Geen afwijkingen geconstateerd bij ISO audit 9001:2015 en 14001:2015 Verstraaten Express!

25 okt

YESSS! Geen afwijkingen gevonden tijdens onze jaarlijkse audit voor ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015! Top gedaan allemaal!

Nieuwe 8-persoons personenbus voor Verstraaten Staatsie Vervoer!

Nieuwe 8-persoons personenbus voor Verstraaten Staatsie Vervoer!

07 okt

Verstraaten Staatsie Vervoer heeft onlangs haar nieuwe luxe personen rolstoel/volgbus in ontvangst mogen nemen. Deze bus is geschikt voor 8 nabestaanden of 7 nabestaanden en een rolstoel exclusief de bestuurder.
In de toekomst is het mogelijk om ook de overledene mee te nemen. De overledene wordt dan via de achterzijde tussen de nabestaanden geplaatst.

De MB Sprinter personen rolstoel/volgbus is uitgevoerd in antraciet grijs zonder verdere uiterlijke kenmerken. Deze uitvoering past zowel achter een zilvergrijze als achter een zwarte rouwauto. In beide gevallen een zeer stijlvolle combinatie.

Deze personenbus is voorzien van een milieu vriendelijke Euro 6 motor met Adblue, airco, standverwarming, luxe verstelbare lederen stoelen, verlaagde instap etc.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers op telefoonnummer 0478 – 511 111. Of stuur een mail naar planning@vsv-bv.nl. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden!

27 en 28 september 50-plus beurs BeleefPlus in de Evenementenhal Venray!

27 en 28 september 50-plus beurs BeleefPlus in de Evenementenhal Venray!

19 sep

Op vrijdag 27 september en zaterdag 28 september 2019 keert Beleefplus terug in Venray! Ook dit jaar opent de Evenementenhal Venray haar deuren voor deze veelzijdige 50-plus beurs. Er is van alles te doen tijdens deze twee dagen. Nieuw dit jaar is het Uitvaartplein. Op een laagdrempelige manier kunt u hier kennismaken met alle mogelijkheden die er zijn voor uw laatste afscheid. Verstraaten Staatsie Vervoer Brabant verwelkomt u graag in stand 17.

Nieuwe openingstijden bedrijfsbureau VSV!

Nieuwe openingstijden bedrijfsbureau VSV!

15 sep

Per 15 juli jl. heeft het bedrijfsbureau van VSV haar openingstijden aangepast naar werkdagen van 08:30u tot 17:00u. Tijdens deze uren ontvangt en verwerkt VSV alle bestellingen. Buiten deze kantooruren is VSV ook bereikbaar, maar enkel voor spoedzaken.

Volg Verstraaten online

LinkedIn