Verstraaten nieuws

Hieronder vindt u de meest recente nieuwsberichten van de Verstraaten groep.
Nieuwsarchief >
Laat uw kerstpakketten bezorgen op een maatschappelijk verantwoorde manier!

Laat uw kerstpakketten bezorgen op een maatschappelijk verantwoorde manier!

14 nov

Wilt u uw kerstpakketten dit jaar op een maatschappelijke verantwoorde manier laten bezorgen door onze mensen met een arbeidsbeperking? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Alvast bedankt! Ronald Cornelissen
Tel: 06-54338395 –mailto:r.cornelissen@postvak50.nl

 

 

 

Nieuwe voertuigen voor Verstraaten Express!

Nieuwe voertuigen voor Verstraaten Express!

07 nov

Verstraaten Express heeft onlangs 2 nieuwe voertuigen aangeschaft voor o.a. het medicijnen vervoer. De Renault master Euro 6 bakwagen met laadklep is geschikt voor 8 euro pallets en de Renault Trafic Euro 6 is uitgerust met een 400L koeling.

Vacature – Postverzorger vanuit thuis!

Vacature – Postverzorger vanuit thuis!

06 nov

Voor Boxmeer, Cuijk, Venray, Oirlo, Castenray en Oostrum zijn we op zoek naar thuisbezorgers. De post wordt dagelijks (op afgesproken) tijden bij jou thuis afgeleverd. Lees meer>

Koop voordelig kerstzegels van BusinessPost!

Koop voordelig kerstzegels van BusinessPost!

02 nov

Graag informeren wij u over onze kerstzegelactie! Koop nu zeer voordelig kerstzegels voor slechts € 0,50 per stuk (10 stuks per vel). Lees meer >

Nieuwe bewegwijzeringsborden voor industrieterrein Smakterheide!

Nieuwe bewegwijzeringsborden voor industrieterrein Smakterheide!

15 okt

Deze week is het reclamebureau Aandachttrekkers begonnen met het plaatsen van nieuwe bewegwijzeringsborden op het industrieterrein Smakterheide te Venray. Alle bedrijven die op Smakterheide gevestigd zijn en een BIZ bijdrage betalen, worden voorzien van deze uniforme borden. Weer een mooi project van de Ondernemers Vereniging Smakterheide (OVS) die mooie plannen initiëren voor de BIZ inkomsten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vacature – Verzorger / chauffeur overledenen (M/V) oproep

Vacature – Verzorger / chauffeur overledenen (M/V) oproep

18 sep

Verstraaten Staatsie Vervoer (VSV) is gespecialiseerd in het vervoer van overledenen vervoer en Staatsievervoer.. Met onze ervaring, kennis en ons uitgebreide wagenpark biedt VSV nabestaanden de keuze voor vervoer dat past bij de overledene. Onze medewerkers voelen zich mede verantwoordelijk voor een waardig afscheid, waarbij de etiquette van een uitvaart hoog in het vaandel staan. Zo heeft u een zorg minder, en draagt Verstraaten Staatsie Vervoer bij aan een waardig afscheid.

In Zuid-Limburg zijn wij op zoek naar een – Verzorger / Chauffeur van overledenen (M/V) – oproepLees meer >

Vacatures bij Postvak50!

Vacatures bij Postvak50!

10 jul

Wij hebben diverse vacatures beschikbaar bij Postvak50 voor postbezorgers per fiets en per auto. Lees verder >

Roefeldag 2017!

Roefeldag 2017!

26 jun

Op vrijdag 16 juni j.l. vond de tweede Roefeldag plaats georganiseerd door Kiwanis Club Rooyse Ladies uit Venray. Tijdens deze dag maakten leerlingen van de Basisschool kennis met diverse bedrijven in regio Venray. Susanne Walraven heeft namens Verstraaten Uitvaart Vervoer (VSV) diverse groepjes kinderen rondgeleid op de locatie in Venray.

Verstraaten Express ontwikkelt cold chain oplossing!

Verstraaten Express ontwikkelt cold chain oplossing!

01 mei

In samenwerking met Phact ontwikkelt Verstraaten Express een IoT-oplossing voor geconditioneerd vervoer!

De oplossing bestaat uit een verbinding van temperatuursensoren en een portaal met uitgebreide bewakings- en rapportagemogelijkheden. Hierdoor heeft Verstraaten een sluitende temperatuurregistratie van vervoerde producten gedurende het hele ‘cold chain’ proces, het transport van leverancier naar opslag of overslag en vervolgens naar de klant. Een extra betrouwbare tool om aan te kunnen tonen dat aan de gevraagde SLA’s is voldaan.

Verstraaten Express is uw partner voor al uw pakketten en voorwerpen. In alle soorten en maten. En geconditioneerd als het nodig is. Wij begrijpen de betekenis van spoed. Dat tijd echt geld is. Daar is onze dienstverlening op gericht. Als het nodig is, zijn we binnen een half uur ter plaatse. Het wagenpark varieert van moderne koeriers, geconditioneerde voertuigen tot bakwagens. Alle niet ouder dan drie jaar en technisch in perfecte conditie.

Verlenging ISO certificaten en TX Keur!

Verlenging ISO certificaten en TX Keur!

21 feb

De Verstraaten Groep heeft onlangs een externe audit gehad van ViaNorm aangaande ISO 9001:2008 (Kwaliteitsmanagementsysteem), ISO 14001:2004 (Milieumanagementsysteem) en TX Keurmerk. De controle heeft geleid tot het wederom verlengen van de verschillende keurmerken.

Volg Verstraaten online

LinkedIn