Verstraaten nieuws

Hieronder vindt u de meest recente nieuwsberichten van de Verstraaten groep.
Nieuwsarchief >
Chauffeur gezocht voor o.a. onze nieuwe rolstoel/rouwbus!

Chauffeur gezocht voor o.a. onze nieuwe rolstoel/rouwbus!

18 nov

Ben jij degenen die onder andere op deze mooie luxe personenbus wilt rijden? Klik hier voor meer informatie>

Geen afwijkingen geconstateerd bij ISO audit 9001:2015 en 14001:2015 Verstraaten Express!

Geen afwijkingen geconstateerd bij ISO audit 9001:2015 en 14001:2015 Verstraaten Express!

25 okt

YESSS! Geen afwijkingen gevonden tijdens onze jaarlijkse audit voor ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015! Top gedaan allemaal!

Nieuwe 8-persoons personenbus voor Verstraaten Staatsie Vervoer!

Nieuwe 8-persoons personenbus voor Verstraaten Staatsie Vervoer!

07 okt

Verstraaten Staatsie Vervoer heeft onlangs haar nieuwe luxe personen rolstoel/volgbus in ontvangst mogen nemen. Deze bus is geschikt voor 8 nabestaanden of 7 nabestaanden en een rolstoel exclusief de bestuurder.
In de toekomst is het mogelijk om ook de overledene mee te nemen. De overledene wordt dan via de achterzijde tussen de nabestaanden geplaatst.

De MB Sprinter personen rolstoel/volgbus is uitgevoerd in antraciet grijs zonder verdere uiterlijke kenmerken. Deze uitvoering past zowel achter een zilvergrijze als achter een zwarte rouwauto. In beide gevallen een zeer stijlvolle combinatie.

Deze personenbus is voorzien van een milieu vriendelijke Euro 6 motor met Adblue, airco, standverwarming, luxe verstelbare lederen stoelen, verlaagde instap etc.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers op telefoonnummer 0478 – 511 111. Of stuur een mail naar planning@vsv-bv.nl. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden!

27 en 28 september 50-plus beurs BeleefPlus in de Evenementenhal Venray!

27 en 28 september 50-plus beurs BeleefPlus in de Evenementenhal Venray!

19 sep

Op vrijdag 27 september en zaterdag 28 september 2019 keert Beleefplus terug in Venray! Ook dit jaar opent de Evenementenhal Venray haar deuren voor deze veelzijdige 50-plus beurs. Er is van alles te doen tijdens deze twee dagen. Nieuw dit jaar is het Uitvaartplein. Op een laagdrempelige manier kunt u hier kennismaken met alle mogelijkheden die er zijn voor uw laatste afscheid. Verstraaten Staatsie Vervoer Brabant verwelkomt u graag in stand 17.

Nieuwe openingstijden bedrijfsbureau VSV!

Nieuwe openingstijden bedrijfsbureau VSV!

15 sep

Per 15 juli jl. heeft het bedrijfsbureau van VSV haar openingstijden aangepast naar werkdagen van 08:30u tot 17:00u. Tijdens deze uren ontvangt en verwerkt VSV alle bestellingen. Buiten deze kantooruren is VSV ook bereikbaar, maar enkel voor spoedzaken.

Oprichting VSV Brabant BV!

Oprichting VSV Brabant BV!

01 jul

Vanaf 1 mei is VSV Brabant BV opgericht van waaruit alle diensten worden geleverd m.b.t. de VSV standplaatsen Geldrop en Schaijk. Dit betreft 7 rouwauto’s waarmee wij dagelijks onze klanten in Oost-Brabant mogen bedienen. Standplaatsen Stein (Lb.) en de hoofdvestiging Venray, met resp. 5 en 3 rouwauto’s, blijven onder het al bestaande VSV BV vallen.

Overname activiteiten Postvak50 BV door Business Post Limburg!

Overname activiteiten Postvak50 BV door Business Post Limburg!

06 mei

Per 1 mei 2019 zijn alle activiteiten van Postvak50 BV overgegaan naar Business Post Limburg BV (onderdeel van MTB Maastricht). Zowel bij Postvak50 als bij Business Post Limburg werken hoofdzakelijk medewerkers die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Alle medewerkers van Postvak50 BV gaan ook mee over naar Business Post Limburg BV.
De vestiging Business Post Venray blijft komende 3 jaar gevestigd op het adres Ambachtstraat 48.

Van der Stappen Uitvaartverzorging draagt staatsievervoer activiteiten over aan Verstraaten Staatsie Vervoer (VSV)!

Van der Stappen Uitvaartverzorging draagt staatsievervoer activiteiten over aan Verstraaten Staatsie Vervoer (VSV)!

05 apr

Van der Stappen Uitvaartverzorging uit Geldrop draagt per 1 mei as. haar staatsievervoer activiteiten over aan Verstraaten Staatsie Vervoer (VSV). Het gaat hierbij specifiek om het staatsievervoer op de dag van de uitvaart, zoals de rouw- en volgauto. VSV breidt met de overname van deze activiteiten haar werkgebied verder uit in Brabant.

Nieuwe stap

“Vanuit historisch perspectief zetten we hiermee een nieuwe stap in de ontwikkeling van ons bedrijf. Van logistiek dienstverlener hebben we de afgelopen 20 jaar een transitie doorgemaakt naar uitvaartverzorger. Met dit besluit gaan we ons nog nadrukkelijker als uitvaartverzorger profileren en zijn we er van overtuigd in VSV de juiste partner gevonden te hebben”, aldus directeur Michael Thijssens.

Krachten bundelen

Vorig jaar is VSV zich naast regievoering meer gaan richten op het zelf verzorgen van staatsievervoer in Limburg, Brabant en Gelderland. Eind vorig jaar nam VSV de staatsievervoer activiteiten over van Van Tilburg in Schaijk en opende een nieuwe vestiging in Stein. “De overname van het staatsievervoer van Van der Stappen Uitvaartverzorging past volledig bij onze groeiambities. Door het bundelen van krachten met andere disciplines kunnen we onze klanten in de regio Eindhoven-Helmond nog beter bedienen en ons marktaandeel in Brabant verder uitbouwen.”, aldus Geert-Jan Verstraaten, algemeen directeur VSV. “Wij werken nauw samen met diverse ondernemingen die gespecialiseerd zijn in overbrengvervoer en bieden via onze kistendepots gezamenlijk een compleet pakket aan de uitvaartondernemer. Belangrijk hierbij is dat iedere partij optimaal in haar kracht blijft. VSV blijft werken vanuit de bestaande locatie in Geldrop en bij de overname is het ons streven om alle huidige medewerkers staatsievervoer mee over te nemen.”

Over Verstraaten Staatsie Vervoer

VSV is onderdeel van de Verstraaten Groep en is een specialist in het verzorgen van staatsievervoer, houder van kistendepots en acteert als serviceprovider voor uitvaartondernemers en vervoerders op het gebied van regievoering, planning, facturatie en logistiek advies. VSV maakt deel uit van het landelijk dekkend PARUMO netwerk.

Over Van der Stappen Uitvaartverzorging

Van der Stappen is van oorsprong een familiebedrijf dat ruim 90 jaar geleden als logistiek dienstverlener opereerde vanuit Geldrop. In de loop van de jaren is er een transitie geweest van logistiek dienstverlener naar uitvaartverzorger. Met meerdere vestigingen in Noord-Brabant en Noord Limburg focust Van der Stappen zich op het verzorgen van uitvaarten.

Verstraaten Express erkend leerbedrijf!

Verstraaten Express erkend leerbedrijf!

04 apr

Verstraaten Express is vanaf heden erkend als leerbedrijf en is opgenomen in het register van erkende leerbedrijven voor de opleiding Manager Transport en Logistiek (MBO niveau 4). Volg jij deze opleiding en heb je interesse om je stage in het 3de of 4de jaar bij ons te komen volgen? Neem gerust contact met ons op per mail naar r.flos@verstraatenexpress.nl. Samen kijken we naar de mogelijkheden!

Vacature Koerier Express – ca. 30 uur per week

Vacature Koerier Express – ca. 30 uur per week

23 mrt

Voor Express ritten naar de Benelux en Duitsland zijn we zoek naar een oproepchauffeur.

– Je bent vriendelijk en klantgericht;
– Je weet van aanpakken;
– Je kunt goed zelfstandig werken;
– Je bent representatief;
– Ervaring met scannen is een pré;
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal ;
– Je bent i.b.v. rijbewijs B;
– Je bent flexibel inzetbaar;
– Je woont in de regio Venray.

Spreekt dit je aan? Reageer dan snel!

Solliciteer direct online op www.verstraatengroep.nl of stuur je brief en cv naar Verstraaten Express BV, t.a.v. Dhr. Rob Flos, postbus 5046, 5800 GA Venray. Mailen, naar r.flos@verstraatenexpress.nl kan ook.

Volg Verstraaten online

LinkedIn