Verstraaten nieuws

Hieronder vindt u de meest recente nieuwsberichten van de Verstraaten groep.
Nieuwsarchief >
Uitbreiding wagenpark Verstraaten Staatsievervoer (VSV)!

Uitbreiding wagenpark Verstraaten Staatsievervoer (VSV)!

21 jan

Wegens een groeiend aantal opdrachtgevers heeft VSV haar wagenpark uitgebreid met zes nieuwe Mercedes Indus rouwauto’s.

Vanuit vestigingen in Stein (Lb.), Schaijk en Venray rijden nu in totaal 13 rouwauto’s voor diverse en gewaardeerde uitvaartondernemingen in Oost Brabant, Limburg en Nijmegen.

Naast rouwvervoer levert VSV ook nabestaandenvervoer, overledenenzorg, kistendistributie en advies aan haar opdrachtgevers.

Certificatie onderzoeken positief afgesloten!

Certificatie onderzoeken positief afgesloten!

17 jan

Onlangs heeft Dekra een certificatieonderzoek uitgevoerd bij Verstraaten Express BV. Hieruit is wederom gebleken dat ons kwaliteitsmanagementsysteem en milieumanagementsysteem voldoen aan de eisen van ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015. Hiermee wordt betrouwbare en kwalitatief goede dienstverlening gewaarborgd. Alle procedures zijn uitstekend in kaart gebracht en zijn inzichtelijk voor klanten, leveranciers en medewerkers.  Zaken rondom het milieu zijn opgenomen in onze bedrijfsdoelstellingen. Interne audits en periodieke metingen, die met behulp van prestatie-indicatoren worden uitgevoerd, houden ons alert.

 

Startdag bezorging van sperma voor KI nadert rap!

Startdag bezorging van sperma voor KI nadert rap!

08 jan

Mooi stukje op varkens.nl over de productie, bezorging en bewaring van varkenssperma per 01 februari 2019 (bron:Varkens.nl).

Bestelling nieuwe voertuigen Verstraaten Express!

Bestelling nieuwe voertuigen Verstraaten Express!

04 jan

In afwachting van een bestelling voor 5 Peugeots van het type Expert voor Verstraaten Express BV. Dit om U dit jaar nog beter van dienst te zijn!

 

Prettige kerstdagen en een gelukkig 2019!

Prettige kerstdagen en een gelukkig 2019!

20 dec

Op de drempel van het nieuwe jaar danken wij u hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen en het prettige contact. Graag wensen wij u sfeervolle kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar waarin wij hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn.

Bestel uw kerstzegels voor slechts € 0,50 per zegel incl. BTW!

Bestel uw kerstzegels voor slechts € 0,50 per zegel incl. BTW!

03 dec

Postvak50 heeft als onderdeel van onze provinciale samenwerking de unieke mogelijkheid om u als gewaardeerde relatie flinke korting te bieden op het bezorgen van kerstkaarten/kerstpost in heel Nederland. Deze kunt u vervolgens weggeven of doorverkopen aan uw medewerkers, collega’s familie en/of zakelijke relaties.

Behalve dat u korting geniet, steunt u de maatschappelijk verantwoorde inzet van onze inmiddels 130 medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Lees verder >

Nieuwe voertuigen voor Postvak50!

Nieuwe voertuigen voor Postvak50!

02 dec

Nieuwe voertuigen staan klaar om ingezet te worden bij Postvak50. Verstraaten heeft gekozen voor 5 Caddy Volkswagens en 1 Transporter Volkswagen. De motoren worden geleverd met een BlueMotion Technology pakket en voldoen aan de Euro 6 emissienorm. Zo zijn de voertuigen uitgerust met een start-stopsysteem, remenergieterugwinning en banden met geoptimaliseerde rolweerstand waardoor het brandstof verbruik verminderd wordt.

Nieuwe voertuigen VSV!

Nieuwe voertuigen VSV!

29 okt

Afgelopen week heeft Piet Verstraaten van Verstraaten Staatsievervoer (VSV) samen met Ruud Derks en Henry Ooijen (Hearse & Limo Company) een bezoek gebracht aan de fabriek van Indus Auto in Spanje. Hier is de productie geïnspecteerd van 6 nieuwe Mercedes E-klasse rouwauto’s die voor VSV gebouwd worden. Deze auto’s voldoen aan de nieuwste Euro 6 milieu norm en zijn voorzien van zuinige Blue Efficiency diesel motoren met Adblue.

VSV heeft bewust voor dit type en model gekozen om in te spelen op de wens van opdrachtgevers om met zo milieuvriendelijke rouwauto’s te rijden die aan de milieu-eisen en -verwachtingen van deze tijd voldoen.

De 6 nieuwe rouwauto’s gaan ingezet worden voor onze particuliere opdrachtgevers en de Coöperatie Dela waar wij per 1 december de uitbreiding mogen gaan verzorgen voor de gehele provincie Limburg , Oost Brabant en de regio Nijmegen. Standplaatsen zijn de hoofdlocatie in Venray en tweede vestiging in Stein (Lb.).

 

Actie voordelig kerstzegels bestellen!

Actie voordelig kerstzegels bestellen!

22 okt

Onze actie om voordelig kerstzegels te kopen komt er weer aan! Vanaf 01 november 2018 besteld u eenvoudig kerstzegels voor maar € 0,50 incl. btw (velletje van 10 stuks). Voor meer informatie klik hier.

Nieuwe vacature Chauffeur Verstraaten Express (parttime/fulltime)

Nieuwe vacature Chauffeur Verstraaten Express (parttime/fulltime)

13 aug

Ter uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar 2 partime/fulltime chauffeurs voor het vervoer van vaste routes van medicijnen voor apotheken en dierenartspraktijken. Klik voor meer informatie op de volgende link: Vacature Chauffeur Verstraaten Express

Volg Verstraaten online

LinkedIn