Diesel Xmile zorgt voor lager brandstofverbruik en lagere CO2 uitstoot.

• Wij rijden op Diesel Xmile!

Volg Verstraaten online

LinkedIn

Verstraaten nieuws

Hieronder vindt u de meest recente nieuwsberichten van de Verstraaten groep.
Nieuwsarchief >
Nieuwe tarieven 2018 Postvak50!

Nieuwe tarieven 2018 Postvak50!

29 jan

Ten gevolge van toenemende bedrijfskosten, o.a. door de effecten van de participatiewet, hebben wij onze tarieven voor 24-uurs post ten opzichte van de tarieven 2017 naar boven moeten bijstellen. Uw prijsvoordeel in vergelijking met andere aanbieders van 24-uurs post blijft onverminderd groot.

De tarieven voor onze overige diensten, waaronder haalservice en postbusservice, blijven in 2018 ongewijzigd op het niveau van 2015. De nieuwe tarieven voor 24-uurs post zijn van toepassing op alle diensten, die na 1 januari 2018 door Businesspost Limburg in ons verzorgingsgebied uitgevoerd worden. Alle overige condities blijven ongewijzigd van kracht. Het volledige prijzenoverzicht treft u aan op de website onder tarievenoverzicht.

Alle medewerkers van Postvak50 en Business Post blijven ook in het nieuwe kalenderjaar zich met hart en ziel inzetten voor een maatschappelijk verantwoorde en voordelige dienstverlening aan u.

Verhuizing Postvak50 naar nieuwe locatie in Venlo!

Verhuizing Postvak50 naar nieuwe locatie in Venlo!

18 jan

Vandaag gaat de klantenservice, de administratie en de directie van Postvak50 verhuizen naar een nieuwe locatie in Venlo (Kazernestraat 17).
Door deze verhuizing is Postvak50 vandaag van  09.00 uur tot 15.00 uur via de mail niet bereikbaar. Telefonisch blijft Postvak50 normaal bereikbaar op 0478 – 510 000.

De huidige vestiging Venlo gaat per 19 Februari verhuizen naar de Kazernestraat 19 te Venlo.

 

Jubileum Ido Hoeijmakers!

Jubileum Ido Hoeijmakers!

21 dec

Deze week is Ido Hoeijmakers van Verstraaten Express 25 jaar in dienst bij Verstraaten!
Wij hebben dit gezamenlijk gevierd met alle medewerkers van Verstraaten tijdens een gezellige kerstborrel.

Ja, ik wil een fitte fietskoerier aan mijn deur!

Ja, ik wil een fitte fietskoerier aan mijn deur!

28 nov

De fiets is in de stad vaak sneller dan de auto en vriendelijker voor het milieu. En wie wordt er nou niet gelukkig van een fitte fietskoerier aan de deur? Toch worden pakketjes vrijwel altijd met een busje bezorgd. Jammer genoeg kan jij, consument, meestal niet kiezen voor een groene bezorging van je pakketje. Duurzame pakketbezorging moet mogelijk zijn voor iedereen, vinden wij. Jij ook? Teken dan de petitie en vraag bij iedere bestelling bij een webshop of je pakketje kan worden bezorgd op de fiets. Teken (en deel) de petitie: www.fietsersbond.nl/petitie

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat uw kerstpakketten bezorgen op een maatschappelijk verantwoorde manier!

Laat uw kerstpakketten bezorgen op een maatschappelijk verantwoorde manier!

14 nov

Wilt u uw kerstpakketten dit jaar op een maatschappelijke verantwoorde manier laten bezorgen door onze mensen met een arbeidsbeperking? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Alvast bedankt! Ronald Cornelissen
Tel: 06-54338395 –mailto:r.cornelissen@postvak50.nl

 

 

 

Nieuwe voertuigen voor Verstraaten Express!

Nieuwe voertuigen voor Verstraaten Express!

07 nov

Verstraaten Express heeft onlangs 2 nieuwe voertuigen aangeschaft voor o.a. het medicijnen vervoer. De Renault master Euro 6 bakwagen met laadklep is geschikt voor 8 euro pallets en de Renault Trafic Euro 6 is uitgerust met een 400L koeling.

Vacature – Postverzorger vanuit thuis!

Vacature – Postverzorger vanuit thuis!

06 nov

Voor Boxmeer, Cuijk, Venray, Oirlo, Castenray en Oostrum zijn we op zoek naar thuisbezorgers. De post wordt dagelijks (op afgesproken) tijden bij jou thuis afgeleverd. Lees meer>

Koop voordelig kerstzegels van BusinessPost!

Koop voordelig kerstzegels van BusinessPost!

02 nov

Graag informeren wij u over onze kerstzegelactie! Koop nu zeer voordelig kerstzegels voor slechts € 0,50 per stuk (10 stuks per vel). Lees meer >

Nieuwe bewegwijzeringsborden voor industrieterrein Smakterheide!

Nieuwe bewegwijzeringsborden voor industrieterrein Smakterheide!

15 okt

Deze week is het reclamebureau Aandachttrekkers begonnen met het plaatsen van nieuwe bewegwijzeringsborden op het industrieterrein Smakterheide te Venray. Alle bedrijven die op Smakterheide gevestigd zijn en een BIZ bijdrage betalen, worden voorzien van deze uniforme borden. Weer een mooi project van de Ondernemers Vereniging Smakterheide (OVS) die mooie plannen initiëren voor de BIZ inkomsten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vacature – Verzorger / chauffeur overledenen (M/V) oproep

Vacature – Verzorger / chauffeur overledenen (M/V) oproep

18 sep

Verstraaten Staatsie Vervoer (VSV) is gespecialiseerd in het vervoer van overledenen vervoer en Staatsievervoer.. Met onze ervaring, kennis en ons uitgebreide wagenpark biedt VSV nabestaanden de keuze voor vervoer dat past bij de overledene. Onze medewerkers voelen zich mede verantwoordelijk voor een waardig afscheid, waarbij de etiquette van een uitvaart hoog in het vaandel staan. Zo heeft u een zorg minder, en draagt Verstraaten Staatsie Vervoer bij aan een waardig afscheid.

In Zuid-Limburg zijn wij op zoek naar een – Verzorger / Chauffeur van overledenen (M/V) – oproepLees meer >

Volg Verstraaten online

LinkedIn