De MVO-gedachte wordt professioneel en met een lach overgedragen.

• Luuk van Dokkum, Het Bouwens-Dendron College-Raayland College

Volg Verstraaten online

LinkedIn

Verstraaten nieuws

Hieronder vindt u de meest recente nieuwsberichten van de Verstraaten groep.
Nieuwsarchief >
Vacature – Verzorger / chauffeur overledenen (M/V) oproep

Vacature – Verzorger / chauffeur overledenen (M/V) oproep

18 sep

Verstraaten Staatsie Vervoer (VSV) is gespecialiseerd in het vervoer van overledenen vervoer en Staatsievervoer.. Met onze ervaring, kennis en ons uitgebreide wagenpark biedt VSV nabestaanden de keuze voor vervoer dat past bij de overledene. Onze medewerkers voelen zich mede verantwoordelijk voor een waardig afscheid, waarbij de etiquette van een uitvaart hoog in het vaandel staan. Zo heeft u een zorg minder, en draagt Verstraaten Staatsie Vervoer bij aan een waardig afscheid.

In Zuid-Limburg zijn wij op zoek naar een – Verzorger / Chauffeur van overledenen (M/V) – oproepLees meer >

Vacatures bij Postvak50!

Vacatures bij Postvak50!

10 jul

Wij hebben diverse vacatures beschikbaar bij Postvak50 voor postbezorgers per fiets en per auto. Lees verder >

Roefeldag 2017!

Roefeldag 2017!

26 jun

Op vrijdag 16 juni j.l. vond de tweede Roefeldag plaats georganiseerd door Kiwanis Club Rooyse Ladies uit Venray. Tijdens deze dag maakten leerlingen van de Basisschool kennis met diverse bedrijven in regio Venray. Susanne Walraven heeft namens Verstraaten Uitvaart Vervoer (VSV) diverse groepjes kinderen rondgeleid op de locatie in Venray.

Verstraaten Express ontwikkelt cold chain oplossing!

Verstraaten Express ontwikkelt cold chain oplossing!

01 mei

In samenwerking met Phact ontwikkelt Verstraaten Express een IoT-oplossing voor geconditioneerd vervoer!

De oplossing bestaat uit een verbinding van temperatuursensoren en een portaal met uitgebreide bewakings- en rapportagemogelijkheden. Hierdoor heeft Verstraaten een sluitende temperatuurregistratie van vervoerde producten gedurende het hele ‘cold chain’ proces, het transport van leverancier naar opslag of overslag en vervolgens naar de klant. Een extra betrouwbare tool om aan te kunnen tonen dat aan de gevraagde SLA’s is voldaan.

Verstraaten Express is uw partner voor al uw pakketten en voorwerpen. In alle soorten en maten. En geconditioneerd als het nodig is. Wij begrijpen de betekenis van spoed. Dat tijd echt geld is. Daar is onze dienstverlening op gericht. Als het nodig is, zijn we binnen een half uur ter plaatse. Het wagenpark varieert van moderne koeriers, geconditioneerde voertuigen tot bakwagens. Alle niet ouder dan drie jaar en technisch in perfecte conditie.

Verlenging ISO certificaten en TX Keur!

Verlenging ISO certificaten en TX Keur!

21 feb

De Verstraaten Groep heeft onlangs een externe audit gehad van ViaNorm aangaande ISO 9001:2008 (Kwaliteitsmanagementsysteem), ISO 14001:2004 (Milieumanagementsysteem) en TX Keurmerk. De controle heeft geleid tot het wederom verlengen van de verschillende keurmerken.

Postvak50 erkend leerbedrijf!

Postvak50 erkend leerbedrijf!

21 feb

De vestiging van Postvak50 BV in Venlo is vanaf heden opgenomen in het register van erkende leerbedrijven voor MBO studenten (niveau 1). Dit register wordt door MBO scholen geraadpleegd om geschikte werkplekken te vinden voor de leerlingen. Meer informatie kunt u terugvinden op www.s-bb.nl.

Postvak50 op de bedrijf oriëntatiedagen!

Postvak50 op de bedrijf oriëntatiedagen!

14 feb

Vandaag is Postvak50 (waarvan Business Post een onderdeel is) aanwezig op de bedrijf oriëntatiedagen voor leerlingen van de scholengemeenschap Velddijk / Wildveld. Leerlingen en ouders kunnen kennis maken met bedrijven die stage mogelijkheden bieden.

Verhuizing locatie Postvak50 Panningen!

Verhuizing locatie Postvak50 Panningen!

13 feb

Al ruim 10 jaar is Postvak50 (waarvan Business Post een onderdeel is) uw zakelijke partner voor het verzenden van uw post en pakketten in de gemeente Peel en Maas. Wij zijn een postbedrijf met medewerkers die een fysieke of mentale afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Binnen Postvak50 kunnen we deze mensen een reguliere werkomgeving bieden, waar hun kwaliteiten en talenten optimaal tot hun recht komen.

Omdat wij onze dienstverlening nog beter willen gaan afstemmen op de behoefte van onze klanten en tevens ons postproces verder gaan optimaliseren, zijn wij genoodzaakt om enkele veranderingen door te voeren. Een daarvan is het verhuizen van onze locatie in Panningen. Per 1 februari is onze vestiging, gelegen aan de J.F. Kennedylaan 208 D te Panningen, verhuist naar een (tijdelijk) depot gelegen aan de Industrieterrein 1, 5981 NK in Panningen. Dit depot is inpandig bij de NLW Groep, naast de Voedselbank.
Indien u post wilt afleveren voor verzending is dat gewoon mogelijk. Deze kunt u deponeren in onze brievenbus die bij de receptie van de NLW Groep in Panningen staat. Deze is bereikbaar van 8.00-16.30 uur.

Tevens gaan wij onze particuliere verkoop van (landelijke) Business Post postzegels, zo spoedig mogelijk uitbreiden. Ons Verkooppunt in Panningen is The Read Shop, gelegen aan de Markt 65.
Indien u nog verdere vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice, te bereiken onder het telefoonnummer 0478-510 000.

Kerstzegelactie 2016!

Kerstzegelactie 2016!

21 okt

Profiteer van onze kerstzegelactie!

Postvak50 heeft als onderdeel van onze provinciale samenwerking de unieke mogelijkheid om u als gewaardeerde relatie flinke korting te bieden op het bezorgen van kerstkaarten/kerstpost binnen de provincie Limburg. Deze kunt u vervolgens weggeven of doorverkopen aan uw medewerkers, collega’s familie en/of zakelijke relaties.

Behalve dat u korting geniet, steunt u de maatschappelijk verantwoorde inzet van onze inmiddels 130 medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Hoe werkt deze actie?

De actie is gebaseerd op aan- en verkoop van kerstzegels door het deelnemend bedrijf, waarbij ieder bedrijf zelf zorgdraagt voor de eigen interne distributie en collectiepunt(en). Normaliter kosten kerstzegels u en uw collega’s minimáál € 0,65 per stuk. Wij bieden deze aan voor slechts € 0,50 per stuk inclusief BTW. Hierdoor profiteren u en uw collega’s dus van ten minste 23% korting op de bezorging van alle kerstpost binnen Limburg.

Bestelwijze:

U bestelt voor 1 november via het volgende mailadres; klantenservice@postvak50.nl Vermeld in het email-onderwerp duidelijk “kerstzegels”. Voor deze actie geldt op=op!

Ophalen / afgeven:

De mogelijkheid bestaat om de kerstpost van u en uw collega’s af te geven op een van onze Postvak50/ Business Post vestigingen in Venlo, Venray of Panningen. Ook kunnen wij op uw verzoek deze post (eenmalig) kosteloos ophalen. De laatste lichting van deze speciale kerstpost zal plaats vinden op woensdag 21 december om 12.00 uur.

Voorwaarden en toelichting van de actie:

  • U bestelt zegels bij Postvak50. Deze zitten per 10 stuks op een vel. Er zit geen limiet aan het aantal te bestellen zegels.
  • Postvak50 factureert de zegels aan u. U organiseert uw eigen interne aanbod aan uw medewerkers/klanten.
  • Postvak50 haalt de kerstpost op in overleg. De laatste collectie vindt plaats uiterlijk woensdag 21 december om 12.00 uur, in verband met tijdige bezorging.
  • Onder deze actie valt enkel post met bestemming binnen Limburg. Post met bestemming buiten de provincie Limburg wordt niet verwerkt en gaat retour afzender.
  • Deze actie loopt van dinsdag 1 november 2016 tot en met woensdag 21 december 2016.
  • Bedrijven kunnen restant zegels in veelvouden van 10 stuks tot en met 31 december terug verkopen aan Postvak50. Postvak50 crediteert ontvangen restant-zegels enkel aan de deelnemende bedrijven tegen het volledige aankooptarief van deze restant-zegels.
  • Mocht u zegels overhouden, dan kunt u deze ook in de kerstperiode van 2017 zonder bijbetaling gebruiken.

P.S. de mogelijkheid bestaat ook gratis reclameposters voor deze actie te bestellen.

Wij hopen op uw enthousiasme en deelname!

Uitbreiding rouwwagenpark met 6 aardgas rijdende MB E-klasse’s!

Uitbreiding rouwwagenpark met 6 aardgas rijdende MB E-klasse’s!

10 okt

PARUMO investeert verder in groenste rouwwagenpark van Nederland

In navolging van de eerste volledig elektrische Tesla rouwwagen, pakt het Parumo netwerk opnieuw uit! Met de Tesla rouwwagen kende het uitvaartmobiliteitsnetwerk al een wereld primeur. Toch gaan de ambities op duurzaam en groen ondernemen verder.

Opnieuw investeert het netwerk in groene auto’s met de aanschaf van 6 op aardgas rijdende Mercedes E-Klasse’s. Deze auto’s worden omgebouwd naar rouwautos’en 6-deursvolgauto’s.

Naast de Tesla beschikte het Parumo netwerk al over 6 op groengas rijdende rouwauto’s. Door deze nieuwe aanwinsten laat het netwerk zien dat het gaat voor het groenste en duurzaamste rouwvervoerwagenpark van Nederland.

Over PARUMO

PARUMO betreft een uniek samenwerkingsverband van een aantal kwalitatief hoge en middelgrote regionale uitvaartvervoerders. Door de landelijke spreiding van de aangesloten vervoerders worden de krachten optimaal gebundeld. Daardoor combineert PARUMO de voordelen van een regionale vervoerder en een landelijk opererend vervoersbedrijf terwijl de klant onverminderd kan vertrouwen op persoonlijke aandacht die van een regionale aanbieder mag verwachten.

Het Parumo netwerk bestaat uit de samenwerking van Correct Monnereau, Van der Lans & Busscher, Van Kleef vervoer, Verstraaten Staatsie Vervoer (onderdeel van de Verstraaten Groep) en Straver Mobility.

Volg Verstraaten online

LinkedIn