Diesel Xmile zorgt voor lager brandstofverbruik en lagere CO2 uitstoot.

• Wij rijden op Diesel Xmile!

Volg Verstraaten online

LinkedIn

Staatsie Vervoer

Elke uitvaart is uniek. Wij bieden vervoer naar wens.

Verstraaten Staatsie Vervoer (VSV) is gespecialiseerd in het vervoer op de dag van de uitvaart. Met onze ervaring, kennis en ons uitgebreide wagenpark biedt VSV nabestaanden de keuze voor vervoer dat past bij de overledene. Ons brede scala aan rouw- en volgauto’s in diverse uitvoeringen en kleuren en formaten, neemt hierin een centrale plaats. Onze medewerkers voelen zich mede verantwoordelijk voor een waardig afscheid, waarbij de etiquette van een uitvaart hoog in het vaandel staan. Zo heeft u een zorg minder, en draagt Verstraaten Staatsie Vervoer bij aan een waardig afscheid.

Verstraaten Staatsie Vervoer. Professioneel, compleet en betrouwbaar.

Ruim scala in rouw- en volgauto’s

Uiteraard beschikken wij over passende rouw- en volgauto’s en specials op het gebied van staatsie vervoer in diverse modellen en kleurstellingen.

Landelijke dekking

Verstraaten Staatsie Vervoer biedt in samenwerking met haar partners rouw- en volgvervoer in heel Nederland.

Optimale capaciteit en diversiteit

Dankzij de samenwerking met gerenommeerde partners is Verstraaten Staatsie Vervoer in staat een diversiteit aan rouw- en volgauto’s aan te bieden.

Professioneel en ervaren

Nergens liggen de houding van de chauffeur en de stiptheid van dienstverlening zo gevoelig als bij Staatsie Vervoer. Dat vindt u en dat vinden wij. Onze chauffeurs zijn uiterst nauwkeurig, servicegericht, invoelend en correct gekleed. Daarom doen steeds meer uitvaartondernemers en – verzekeraars een beroep op de uitvaartservice van Verstraaten. Omdat iedere laatste rit van een dierbare uniek is.

Wilt u meer weten over de uitvaartservice van Verstaaten? Neem contact op

Volg Verstraaten online

LinkedIn