Verstraaten is erg flexibel, en groot genoeg om de wisselende vraag te kunnen opvangen.

• Xerox

Volg Verstraaten online

LinkedIn

Missie & Visie

Missie

Samen met onderaannemers en innovatieve partners geeft Verstraaten invulling aan haar leidende rol. Levert kwaliteitsvervoer van mensen, pakketten en voorwerpen in alle soorten en maten. Het tarief is transparant en marktconform. Betrouwbaar en met Nederlandse ondernemerszin zorgen ca. 32 medewerkers voor vernieuwende initiatieven. En voor veilig, efficiënt en snel vervoer . Daarbij staan de wensen van de klant voorop. Verstraaten streeft naar winstgevende groei. Die draagt niet alleen bij aan de bedrijfsdoelstellingen, maar ook aan economische, maatschappelijke en sociale ontwikkeling.

Visie

Verstraaten wil voorop lopen binnen de Nederlandse markt van koeriersdiensten, rouw- staatsie. Wil slimmer zijn dan anderen. En wil een leidende rol vervullen binnen de vervoerswereld van mensen en pakketten. Mede in nauwe samenwerking met innovatieve partners. Marktwerking en economische omstandigheden mogen nooit van invloed zijn op de kwaliteit van de dienstverlening. Want: Kwaliteit brengt mensen verder.

Kwaliteit brengt mensen verder

Een waarheid waar geen speld tussen te krijgen is. Tegelijkertijd is dit een boodschap waar maar weinig aanbieders in de vervoersbranche daadwerkelijk invulling aan geven. Verstraaten levert die kwaliteit voor een marktconforme prijs. En kan mee in de markt dankzij de schaalgrootte en efficiënte werkwijze.

De beloftes van Verstraaten

  • We leveren kwaliteit. Overal en altijd. In mensen, processen en in de organisatie.
  • We brengen mensen en pakketten op tijd en veilig op de eindbestemming.
  • We vinden mensen belangrijk. Goede interactie tussen medewerkers en klanten.
  • We denken verder en leveren toegevoegde waarde. Doen meer dan anderen.

 

 

Volg Verstraaten online

LinkedIn