Diesel Xmile zorgt voor lager brandstofverbruik en lagere CO2 uitstoot.

• Wij rijden op Diesel Xmile!

Volg Verstraaten online

LinkedIn

Over Verstraaten

Allround vervoerspartner

Wij geloven dat de vervoersmarkt beter, efficiënter en nog groener kan. Begonnen in 1949 als taxivervoerder in Zuid-Nederland, dagen wij onszelf continu uit.

Creatieve oplossingen

U wilt samenwerken met een vervoerspartner die waarmaakt wat hij belooft. Niet alleen uitgaat van bestaande mogelijkheden. Het lef heeft om vernieuwend te zijn. Deze instelling zorgt voor duurzame, efficiënte en klantgerichte oplossingen.

Platte organisatie

Verstraaten wordt gekenmerkt door haar platte organisatie, korte communicatielijnen en klantgerichte aanpak. Deze persoonlijke betrokkenheid, gecombineerd met enorme branche- en organisatiekennis, zorgt voor stabiliteit, continuïteit en innovaties.

Meer doen dan gevraagd

De ondernemersmentaliteit heeft geleid tot aanvullende vervoersdiensten in heel Nederland die onder de vlag van Verstraaten opereren. De business units zijn: Verstraaten Express BV en Verstraaten Staatsie Vervoer BV (VSV) .

Groot of klein vervoersproject

Al het vervoer is mensenwerk. Dat geldt voor vervoer van mensen, pakketten en voorwerpen. Voor het vlekkeloos en snel laten verlopen van ieder vervoersproject, kunt u bij Verstraaten terecht.

Open mind

Wij werken met een open mind. Via regelmatige enquêtes komen ervaringen, ideeën en kritiek van klanten naar voren. Om ons scherp te houden en onszelf te verbeteren.

Volg Verstraaten online

LinkedIn