Diesel Xmile zorgt voor lager brandstofverbruik en lagere CO2 uitstoot.

• Wij rijden op Diesel Xmile!

Volg Verstraaten online

LinkedIn

Regieservice

24/7 achter de schermen

Voor het organiseren van gestroomlijnd vervoer is onze afdeling planning en regie verantwoordelijk. Voornamelijk achter de schermen, plannen onze medewerkers de ritten en bewaken de uitvoering hiervan. Dat gebeurt 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Software voor express en staatsievervoer

Verstraaten investeerde en integreerde totaalsoftware pakketten (BS automatisering) voor het optimaliseren van de gecompliceerde administratieve en logistieke processen. Deze software maakt het mogelijk om nog meer service te bieden.

What-if scenario

Wilt u een ‘what-if’ scenario ontvangen? Een analyse van wat er gebeurt als…? Met één druk op de knop leveren wij dit aan. En presenteren vervolgens acties die de efficiëntie verbeteren. Zoals een alternatieve ritplanning of inzet van groter materieel.

Analyse en kostenbeheersing

Wat u niet uitgeeft, hoeft u niet te verdienen. In de huidige economische omstandigheden is kostenbeheersing aan de orde van de dag. De what-if scenario’s zijn bij uitstek geschikt om kosten te analyseren zodat u ze beter kunt beheersen. Kostenreducties van 15% tot 30% zijn realistisch.

Regiefunctie

Zoekt u een partner voor het overnemen van uw planning en regie? Wij kunnen dit voor u verzorgen met behulp van ons regieteam in combinatie met onze geavanceerde planningssoftware. Dit systeem waarborgt online uitwisseling van route, ritgegevens en bewaakt voortdurend de uitvoering en kwaliteit hiervan. Het vervoer wordt dan geregeld door lokale collega taxivervoerders. Uw voordeel binnen dit outsourcing traject? Eén deskundige aanspreekpartner die altijd bereikbaar is.

Wilt u weten wat de regiefunctie van Verstraaten voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact op.

Volg Verstraaten online

LinkedIn