Diesel Xmile zorgt voor lager brandstofverbruik en lagere CO2 uitstoot.

• Wij rijden op Diesel Xmile!

Volg Verstraaten online

LinkedIn

Services & vervoer

Scala aan vervoersdiensten

Verstraaten gelooft in snel, zorgvuldig kwaliteitsvervoer voor een eerlijke en marktconforme prijs. Dat met gebruik van innovatieve tools het nog beter, sneller en efficiënter kan. Onder de vlag van de Verstraaten groep bieden onze verschillende business units een scala aan vervoersmogelijkheden.

  • Verstraaten express
  • Pakketdienst
  • Geconditioneerd vervoer
  • Overslagservice
  • Regieservice
  • Rouwservice
  • Uitvaartservice

Online boekingssysteem

Onze Express klanten kunnen gebruik maken van het online boekingssysteem. Dat is niet alleen makkelijker maar ook efficiënter. Zelf ritten boeken en specifieke wensen doorgeven. Of zien hoe laat een passagier klaar moet staan? Het online boekingssysteem geeft inzicht. De gekoppelde mogelijkheid om managementinformatie te ontvangen, is ook geschikt voor eigen rapportages. Het systeem is afgestemd op de gebruiker en niet andersom.

Verstraaten altijd live

Het online boekingssysteem is altijd toegankelijk. Ook contact met één van onze medewerkers is vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week mogelijk? Zodat wij iedereen persoonlijk van dienst kunnen zijn.

Online webportaal

Verstraaten Staatsie Vervoer biedt haar klanten en partners een online webapplicatie aan, waarmee realtime inzicht wordt gegeven in uit te voeren en uitgevoerde opdrachten. Naast informatievoorziening verzorgt deze applicatie ook diverse communicatie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Dit is een modern en geautomatiseerd proces, klantspecifiek in te richten.

Meer transparantie

Wilt u ervaren dat vervoer van mensen of pakketten en allerhande voorwerpen anders kan? Geen verborgen kosten, maar een transparant tarief. En een open en persoonlijke houding in alle communicatie? Neem contact op.

Open voor verbetering

Wij staan altijd open voor verbetering. Een klantervaring kan een signaal zijn om de dienstverlening te evalueren of te continueren. Wij stellen het delen van ervaringen, ideeën en kritiek erg op prijs. Laat het ons weten! Neem daarvoor contact op met onze kwaliteitscoördinator. Per mail of telefonisch.

E-mail: servicedesk@verstraatengroep.nl

Volg Verstraaten online

LinkedIn