Diesel Xmile zorgt voor lager brandstofverbruik en lagere CO2 uitstoot.

• Wij rijden op Diesel Xmile!

Volg Verstraaten online

LinkedIn

Aanschaf ledverlichting bedrijfshal Verstraaten!

5 december 2019

Vandaag is onze bedrijfshal aan de Ambachtstraat 48 in Venray volledig uitgerust met ledverlichting. De stroomkosten zullen hiermee jaarlijks met minimaal 13.500 kWh afnemen. Het lage energieverbruik maakt niet alleen dat led-verlichting beter is voor het milieu maar heeft daarnaast ook nog andere groene elementen in zich. Omdat de led-lampen weinig tot geen hitte produceren dragen deze niet bij aan de verwarming van de ruimte waar ze hangen. Hierdoor zal de airconditioning minder hard moeten draaien waarbij wederom energie en CO2 bespaart kan worden. Led-lampen bevatten geen giftige stoffen zoals kwik en produceren geen schadelijke straling als infrarood en UV straling.
Met de aantoonbare energiebesparing voldoen wij aan de nieuwe informatieplicht die geldt vanaf 1 juli 2019 waarin bedrijven verplicht worden energiebesparende maatregelen te treffen die een terugverdientijd hebben van 5 jaar of minder.

Volg Verstraaten online

LinkedIn