VSV breidt wagenpark uit met 6 MB aardgas voertuigen!

• Groenste rouwwagenpark van Nederland!

Volg Verstraaten online

LinkedIn

Verstraaten Express BV gecertificeerd volgens de nieuwe ISO normen!

12 juni 2018

Vol trots kunnen we melden dat we vanaf heden voldoen aan de nieuwe ISO normeringen te weten ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015. De audit die uitgevoerd is door Dekra Certification BV verliep vlekkeloos en hiermee maken we de volgende stap in ons kwaliteits- en milieuproces.

ISO 9001:2015 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Aan de hand van deze norm worden de belangrijkste bedrijfsprocessen in kaart gebracht en gecontroleerd. Er wordt gekeken of deze processen juist zijn ingericht en goed worden uitgevoerd, of dat er verbetering nodig is. Continu de kwaliteit verbeteren staat centraal in het toepassen van ISO 9001, dit gebeurt met behulp van het ‘plan-do-check-act’ cyclus. Doordat medewerkers de processen goed leren kennen, raken zij steeds meer bewust van het gevolg van hun handelingen. Dit verhoogt de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de organisatie.

Het milieumanagementsysteem van Verstraaten Express is gecertificeerd volgens ISO 14001:2015. Dit toonaangevende milieucertificaat verzekert u ervan dat Verstraaten Express milieubewust handelt. Zaken rondom het milieu zijn opgenomen in onze bedrijfsdoelstellingen. Een overzicht van ons kwaliteit- en milieubeleid treft u hier.

Het behalen van de certificaten is een belangrijke stap, maar het betekent zeker niet het einde van het traject. Alle processen zullen voortdurend middels interne en externe audits gecontroleerd worden. Zo blijft Verstraaten Express BV zichzelf constant verbeteren om de kwaliteit van de dienstverlening evenals de klanttevredenheid verder te verhogen.

Voor het certificaat 9011:2015 klikt u op de volgende link: Certificaat 9001 2015_24052018
Voor het certificaat 14001:2015 klikt u op de volgende link:Certificaat 14001 2015_24052018

Volg Verstraaten online

LinkedIn