VSV breidt wagenpark uit met 6 MB aardgas voertuigen!

• Groenste rouwwagenpark van Nederland!

Volg Verstraaten online

LinkedIn

Van der Stappen Uitvaartverzorging draagt staatsievervoer activiteiten over aan Verstraaten Staatsie Vervoer (VSV)!

5 april 2019

Van der Stappen Uitvaartverzorging uit Geldrop draagt per 1 mei as. haar staatsievervoer activiteiten over aan Verstraaten Staatsie Vervoer (VSV). Het gaat hierbij specifiek om het staatsievervoer op de dag van de uitvaart, zoals de rouw- en volgauto. VSV breidt met de overname van deze activiteiten haar werkgebied verder uit in Brabant.

Nieuwe stap

“Vanuit historisch perspectief zetten we hiermee een nieuwe stap in de ontwikkeling van ons bedrijf. Van logistiek dienstverlener hebben we de afgelopen 20 jaar een transitie doorgemaakt naar uitvaartverzorger. Met dit besluit gaan we ons nog nadrukkelijker als uitvaartverzorger profileren en zijn we er van overtuigd in VSV de juiste partner gevonden te hebben”, aldus directeur Michael Thijssens.

Krachten bundelen

Vorig jaar is VSV zich naast regievoering meer gaan richten op het zelf verzorgen van staatsievervoer in Limburg, Brabant en Gelderland. Eind vorig jaar nam VSV de staatsievervoer activiteiten over van Van Tilburg in Schaijk en opende een nieuwe vestiging in Stein. “De overname van het staatsievervoer van Van der Stappen Uitvaartverzorging past volledig bij onze groeiambities. Door het bundelen van krachten met andere disciplines kunnen we onze klanten in de regio Eindhoven-Helmond nog beter bedienen en ons marktaandeel in Brabant verder uitbouwen.”, aldus Geert-Jan Verstraaten, algemeen directeur VSV. “Wij werken nauw samen met diverse ondernemingen die gespecialiseerd zijn in overbrengvervoer en bieden via onze kistendepots gezamenlijk een compleet pakket aan de uitvaartondernemer. Belangrijk hierbij is dat iedere partij optimaal in haar kracht blijft. VSV blijft werken vanuit de bestaande locatie in Geldrop en bij de overname is het ons streven om alle huidige medewerkers staatsievervoer mee over te nemen.”

Over Verstraaten Staatsie Vervoer

VSV is onderdeel van de Verstraaten Groep en is een specialist in het verzorgen van staatsievervoer, houder van kistendepots en acteert als serviceprovider voor uitvaartondernemers en vervoerders op het gebied van regievoering, planning, facturatie en logistiek advies. VSV maakt deel uit van het landelijk dekkend PARUMO netwerk.

Over Van der Stappen Uitvaartverzorging

Van der Stappen is van oorsprong een familiebedrijf dat ruim 90 jaar geleden als logistiek dienstverlener opereerde vanuit Geldrop. In de loop van de jaren is er een transitie geweest van logistiek dienstverlener naar uitvaartverzorger. Met meerdere vestigingen in Noord-Brabant en Noord Limburg focust Van der Stappen zich op het verzorgen van uitvaarten.

Volg Verstraaten online

LinkedIn