Verstraaten is erg flexibel, en groot genoeg om de wisselende vraag te kunnen opvangen.

• Xerox

Volg Verstraaten online

LinkedIn

Certificatie onderzoeken positief afgesloten!

17 januari 2019

Onlangs heeft Dekra een certificatieonderzoek uitgevoerd bij Verstraaten Express BV. Hieruit is wederom gebleken dat ons kwaliteitsmanagementsysteem en milieumanagementsysteem voldoen aan de eisen van ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015. Hiermee wordt betrouwbare en kwalitatief goede dienstverlening gewaarborgd. Alle procedures zijn uitstekend in kaart gebracht en zijn inzichtelijk voor klanten, leveranciers en medewerkers.  Zaken rondom het milieu zijn opgenomen in onze bedrijfsdoelstellingen. Interne audits en periodieke metingen, die met behulp van prestatie-indicatoren worden uitgevoerd, houden ons alert.

 

Volg Verstraaten online

LinkedIn