Verstraaten is erg flexibel, en groot genoeg om de wisselende vraag te kunnen opvangen.

• Xerox

Volg Verstraaten online

LinkedIn

Nieuwe voertuigen VSV!

29 oktober 2018

Afgelopen week heeft Piet Verstraaten van Verstraaten Staatsievervoer (VSV) samen met Ruud Derks en Henry Ooijen (Hearse & Limo Company) een bezoek gebracht aan de fabriek van Indus Auto in Spanje. Hier is de productie geïnspecteerd van 6 nieuwe Mercedes E-klasse rouwauto’s die voor VSV gebouwd worden. Deze auto’s voldoen aan de nieuwste Euro 6 milieu norm en zijn voorzien van zuinige Blue Efficiency diesel motoren met Adblue.

VSV heeft bewust voor dit type en model gekozen om in te spelen op de wens van opdrachtgevers om met zo milieuvriendelijke rouwauto’s te rijden die aan de milieu-eisen en -verwachtingen van deze tijd voldoen.

De 6 nieuwe rouwauto’s gaan ingezet worden voor onze particuliere opdrachtgevers en de Coöperatie Dela waar wij per 1 december de uitbreiding mogen gaan verzorgen voor de gehele provincie Limburg , Oost Brabant en de regio Nijmegen. Standplaatsen zijn de hoofdlocatie in Venray en tweede vestiging in Stein (Lb.).

 

Volg Verstraaten online

LinkedIn