Verstraaten is erg flexibel, en groot genoeg om de wisselende vraag te kunnen opvangen.

• Xerox

Volg Verstraaten online

LinkedIn

Verstraaten Staatsie Vervoer en Van der Lans & Busscher nieuwe partners UNC Uitvaartzorg!

29 mei 2018

UNC Uitvaartzorg heeft een 3-jarige overeenkomst gesloten met Verstraaten Staatsievervoer BV (VSV) waardoor per 1 juni standaard en bijzondere rouwauto’s worden geleverd door VSV.
“VSV is het aanspreekpunt voor UNC en haar medewerkers als het gaat om bestellingen, vragen en bijzondere wensen. UNC gaat gebruik maken van het portaal van VSV waarmee administratie en communicatie rondom opdrachten wordt vereenvoudigd en verder gedigitaliseerd”, aldus Mark Born, manager van VSV. “Gezien hun hoogwaardige dienstverlening en regionale kennis en uitgebreide ervaring in het verzorgingsgebied van UNC Uitvaartzorg, zal onze partner Van Der Lans & Busscher de staatsieritten gaan uitvoeren. Wij kijken er naar uit om samen te werken met collega’s van UNC Uitvaartzorg”.

“Associatie Uitvaartverzorging en Uitvaartverzorging IJmond, de uitvaartbedrijven onder de vlag van UNC Uitvaartzorg, staan voor kwaliteit, integriteit en gedegen zorg voor overledene én nabestaanden. In alles wat wij doen (en laten) ligt het besef dat een uitvaart voor nabestaanden een unieke en emotioneel geladen ervaring is”, zegt Peter Schalk, manager Ondersteunende Diensten van UNC Uitvaartzorg. “Dit betekent onder andere dat nabestaanden kunnen rekenen op toegewijde medewerkers en leveranciers die hen op respectvolle wijze begeleiden. Een samenwerking met betrouwbare en flexibele partners, zoals VSV en Van der Lans & Busscher, is dan ook niet meer dan een logische keuze. Beide bedrijven staan al jarenlang voor een perfecte dienstverlening waarbij ook nog eens geen wens te gek is. Zij sluiten precies aan bij onze visie en leveren ook altijd net nog iets meer dan je verwacht. Schalk heeft veel vertrouwen in een solide samenwerking waarbij wij bij uitvaarten nog beter kunnen aansluiten op de wensen en de verwachtingen van de nabestaanden.”

Volg Verstraaten online

LinkedIn