VSV breidt wagenpark uit met 6 MB aardgas voertuigen!

• Groenste rouwwagenpark van Nederland!

Volg Verstraaten online

LinkedIn

Verstraaten Express ontwikkelt cold chain oplossing!

1 mei 2017

In samenwerking met Phact ontwikkelt Verstraaten Express een IoT-oplossing voor geconditioneerd vervoer!

De oplossing bestaat uit een verbinding van temperatuursensoren en een portaal met uitgebreide bewakings- en rapportagemogelijkheden. Hierdoor heeft Verstraaten een sluitende temperatuurregistratie van vervoerde producten gedurende het hele ‘cold chain’ proces, het transport van leverancier naar opslag of overslag en vervolgens naar de klant. Een extra betrouwbare tool om aan te kunnen tonen dat aan de gevraagde SLA’s is voldaan.

Verstraaten Express is uw partner voor al uw pakketten en voorwerpen. In alle soorten en maten. En geconditioneerd als het nodig is. Wij begrijpen de betekenis van spoed. Dat tijd echt geld is. Daar is onze dienstverlening op gericht. Als het nodig is, zijn we binnen een half uur ter plaatse. Het wagenpark varieert van moderne koeriers, geconditioneerde voertuigen tot bakwagens. Alle niet ouder dan drie jaar en technisch in perfecte conditie.

Volg Verstraaten online

LinkedIn