VSV breidt wagenpark uit met 6 MB aardgas voertuigen!

• Groenste rouwwagenpark van Nederland!

Volg Verstraaten online

LinkedIn

Uitbreiding rouwwagenpark met 6 aardgas rijdende MB E-klasse’s!

10 oktober 2016

PARUMO investeert verder in groenste rouwwagenpark van Nederland

In navolging van de eerste volledig elektrische Tesla rouwwagen, pakt het Parumo netwerk opnieuw uit! Met de Tesla rouwwagen kende het uitvaartmobiliteitsnetwerk al een wereld primeur. Toch gaan de ambities op duurzaam en groen ondernemen verder.

Opnieuw investeert het netwerk in groene auto’s met de aanschaf van 6 op aardgas rijdende Mercedes E-Klasse’s. Deze auto’s worden omgebouwd naar rouwautos’en 6-deursvolgauto’s.

Naast de Tesla beschikte het Parumo netwerk al over 6 op groengas rijdende rouwauto’s. Door deze nieuwe aanwinsten laat het netwerk zien dat het gaat voor het groenste en duurzaamste rouwvervoerwagenpark van Nederland.

Over PARUMO

PARUMO betreft een uniek samenwerkingsverband van een aantal kwalitatief hoge en middelgrote regionale uitvaartvervoerders. Door de landelijke spreiding van de aangesloten vervoerders worden de krachten optimaal gebundeld. Daardoor combineert PARUMO de voordelen van een regionale vervoerder en een landelijk opererend vervoersbedrijf terwijl de klant onverminderd kan vertrouwen op persoonlijke aandacht die van een regionale aanbieder mag verwachten.

Het Parumo netwerk bestaat uit de samenwerking van Correct Monnereau, Van der Lans & Busscher, Van Kleef vervoer, Verstraaten Staatsie Vervoer (onderdeel van de Verstraaten Groep) en Straver Mobility.

Volg Verstraaten online

LinkedIn