Diesel Xmile zorgt voor lager brandstofverbruik en lagere CO2 uitstoot.

• Wij rijden op Diesel Xmile!

Volg Verstraaten online

LinkedIn

Verstraaten Staatsie Vervoer B.V. op Uitvaart Vakbeurs 2016!

27 september 2016

Op 28, 29 en 30 september vindt wederom de vierjaarlijkse Uitvaart Vakbeurs plaats. Ons bedrijf zal uiteraard ook tijdens deze editie te vinden zijn in de evenementenhal te Gorinchem.  Wij zijn dit jaar aanwezig als partner van PARUMO op stand 115.

Het thema van deze Vakbeurs luidt; ‘fit naar de toekomst’. De afgelopen jaren hebben wij tijd gehad om te kijken naar de toekomst. Vragen als “wat vraagt een veranderende markt van ons?” maar ook “wat kunnen we doen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen?” zijn de revue gepasseerd. Na diverse gesprekken met collega-bedrijven bleken deze vraagstukken ook bij collega-ondernemingen te leven.

Met vijf vervoerders binnen de branche volgden diverse brainstormsessies. Tijdens deze gesprekken kwam naar voren dat een intensievere samenwerking ons allen fit zou maken voor de toekomst.

In 2015 heeft VSV samen met vier gerenommeerde vervoerders (Van der Lans & Busscher, Correct Monnereau, Van Kleef Vervoer en Straver Mobility) PARUMO opgericht. Partners in Uitvaartmobiliteit; de paraplu over de vervoerders. De bundeling van ervaring en deskundigheid maakt dat wij in staat zijn vernieuwend en innovatief de toekomst tegemoet te gaan.

Wat betekent PARUMO voor u?

Grootste collectie
Doordat VSV onderdeel uitmaakt van PARUMO kunt u via ons beschikken over de grootste collectie uitvaartauto’s van Nederland. Dit levert een grote diversiteit aan mogelijkheden op, tevens zorgt de samenwerking dat continuïteit behouden blijft bij drukke periodes.

Landelijk netwerk
Voor grote en middelgrote uitvaartondernemingen, die bovenregionaal of landelijk opereren, is PARUMO in staat een landelijk dekkend netwerk te bieden. Dit alles met de aandacht en service van de regionale vervoerder.

Kwaliteit
PARUMO, waaronder VSV, rijdt uitsluitend met jonge, schone en duurzame voertuigen. Deze worden bestuurd door ervaren en goed opgeleide chauffeurs welke hun vak verstaan en hier ook passie voor hebben.

Wij nodigen u van harte uit een bezoek te brengen aan onze PARUMO stand (stand 115) tijdens de Uitvaart Vakbeurs. Via de website (http://booking.evenementenhal.nl/nl/uitvaart-vakbeurs-2016/gorinchem) kunt u kosteloos kaarten voor de beurs bestellen.

Wij zien u graag tijdens de (één van de) drie beursdagen!

Volg Verstraaten online

LinkedIn