Diesel Xmile zorgt voor lager brandstofverbruik en lagere CO2 uitstoot.

• Wij rijden op Diesel Xmile!

Volg Verstraaten online

LinkedIn

Verstraaten Staatsie Vervoer schaft unieke familie-rouwauto aan!

29 december 2015

Verstraaten Staatsie Vervoer (VSV) heeft een nieuwe Mercedes Benz E-klasse familie-rouwauto aangeschaft. De tenorietgrijze  familie-rouwauto is speciaal omgebouwd en uniek in Nederland! Dankzij een comfortabele achterbank is het mogelijk om maximaal 4 nabestaanden plaats te laten nemen in de rouwauto, waarmee zij elkaar en hun dierbare van dichtbij kunnen bijstaan gedurende de route naar de laatste rustplaats.

Bovendien heeft deze rouwauto een schone blue-efficiency  euro-5 motor, een panoramisch dak en is het voertuig verder voorzien van de meest moderne elementen die van een rouwauto anno 2016 mogen worden verwacht.
VSV biedt dit voertuig aan in heel Nederland. Prijs en beschikbaarheid zijn op aanvraag via planning@vsv-bv.nl of bel met 0478-511 111. Naast deze rouwauto biedt VSV ook standaard rouw- en volgvervoer aan in heel Nederland. Beeldmateriaal van dit voertuig vindt u op www.vsv-bv.nl/wagenpark.
Meer informatie over de organisatie vindt u op www.vsv-bv.nl.

Volg Verstraaten online

LinkedIn