Diesel Xmile zorgt voor lager brandstofverbruik en lagere CO2 uitstoot.

• Wij rijden op Diesel Xmile!

Volg Verstraaten online

LinkedIn

Overname Business Post WAA!

17 december 2015

Per 1 januari 2016 wordt Business Post WAA Venlo toegevoegd aan Postvak50 BV. Deze overname sluit aan op de strategie van Postvak50 BV waarin met name gebiedsuitbreiding en daarmee groei van de organisatie gerealiseerd gaat worden.

Wij zijn zeer verheugd met deze overname waarbij 32 medewerkers met een beperking gedetacheerd zullen worden vanuit WAA naar Postvak50 BV. Deze overname is per vandaag een feit en gezien de korte periode tot 1 januari as, zullen de werkzaamheden voortgezet worden vanuit de huidige locatie bij WAA. In het 1e kwartaal van 2016 zullen alle zaken verder georganiseerd gaan worden. In aanloop naar deze overname toe, werden de afgelopen periode veel operationele activiteiten als sorteren en transport, al door Postvak50 in combinatie met WAA uitgevoerd.

Volg Verstraaten online

LinkedIn