VSV breidt wagenpark uit met 6 MB aardgas voertuigen!

• Groenste rouwwagenpark van Nederland!

Volg Verstraaten online

LinkedIn

Verstraaten Personenvervoer BV wordt overgenomen door Munckhof Groep!

1 oktober 2014

De activiteiten van Verstraaten Personenvervoer BV worden per 01 oktober aanstaande overgenomen door Munckhof Groep te Horst. De koeriersdiensten, Business Post en het rouwvervoer zullen onder de Verstraaten Groep verder worden voortgezet.
Specialist
Verstraaten Personenvervoer BV is sinds jaar en dag een begrip in de wereld van zakelijke taxidiensten. Naast het uiterst luxe wagenpark van 21 VIP voertuigen, staat Verstraaten Personenvervoer BV bekend om haar representatieve en discrete chauffeurskorps en de punctualiteit van de dienstverlening. De overname betreft naast alle voertuigen ook 55 medewerkers. Geert-Jan Verstraaten, directeur van Verstraaten Personenvervoer licht de overname toe: “De overname is van belang om de continuïteit van onze dienstverlening en daarmee de werkgelegenheid voor het personeel te waarborgen. De dienstverlening zal op dezelfde vertrouwde wijze worden voortgezet. Doordat het dienstenpakket van Munckhof vele malen breder is, kan zij de klanten nog meer toegevoegde waarde bieden.” Voor u als opdrachtgever, klant of reiziger betekent deze overname dat de dienstverlening op dezelfde vertrouwde wijze wordt voortgezet en de contactpersonen en contactgegevens niet veranderen.

Verstraaten Groep
Door deze overname is Verstraaten in staat de focus volledig te leggen op Verstraaten Express, Business Post en Verstraaten Staatsie Vervoer. “Deze laatste is recent opgericht en gaat zich toeleggen op de landelijke aansturing van rouw- en volgvervoer voor begrafenissen en crematies.” aldus Verstraaten.

Koeriersdiensten
Verstraaten Express vervoert pakketten en voorwerpen in alle soorten en maten. Het wagenpark bestaat uit circa 40 voertuigen. Variërend van moderne koeriers, geconditioneerde voertuigen tot bakwagens. “Door welwillende inzet, professionaliteit en toewijding garanderen wij onze kwaliteit.” aldus Verstraaten.

Business Post
Business Post biedt een totaalpakket van duurzame postbezorging. Van het ophalen van de post, het bezorgen van de post tot het verzorgen van complete mailings. De medewerkers van Business Post hebben een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt, vanwege een fysieke of mentale beperking. Business Post is de organisatie waarin deze medewerkers op een veilige en maatschappelijk verantwoorde manier hun talenten, energie en ambitie tot uiting brengen.

Volg Verstraaten online

LinkedIn