VSV breidt wagenpark uit met 6 MB aardgas voertuigen!

• Groenste rouwwagenpark van Nederland!

Volg Verstraaten online

LinkedIn

Verstraaten Express rijdt voor Geodis!

1 april 2014

Vanaf 8 februari jl. verzorgt Verstraaten Express het spoedtransport voor Geodis. Dit transport vindt plaats vanuit de locaties Schiphol en Venlo. Het vervoer in Venlo is het voormalige vervoer in opdracht van UPS dat nu door Geodis wordt verzorgt. In Amsterdam verzorgen wij het spoedvervoer voor met name West- Nederland. De dagelijkse uitvoering van de ritten op Schiphol wordt verzorgt door onze partner De Jong Koeriers die vanuit locatie Schiphol opereert.

Middels een vaste verbinding worden de ritten op ieder moment van de dag in ons planningsysteem gezet waardoor onze reactietijd veel hoger ligt en pakketten binnen 15 minuten na melding kunnen worden afgehaald. Dit laatste resulteert in een optimale samenwerking waarbij onderdelen op de meest efficiënte en snelle manier bij de klant komen. Door track en trace zijn we in staat om de klant tijdig te informeren wanneer de zending arriveert met daaraan gekoppeld de service om een eventuele monteur hiervan ook op de hoogte te brengen. Hiermee voorkom je onnodig tijdverlies van monteur en koerier.

Volg Verstraaten online

LinkedIn