Diesel Xmile zorgt voor lager brandstofverbruik en lagere CO2 uitstoot.

• Wij rijden op Diesel Xmile!

Volg Verstraaten online

LinkedIn

Vacature Chauffeur Express – ca. 30 uur per week

Verstraaten Express vervoert pakketten en goederen in alle soorten en maten en geconditioneerd als het nodig is. De kracht van Verstraaten Express ligt met name in het toevoegen van waarde daar waar het gaat om logistieke handelingen en geconditioneerd transport waarbij temperatuur van cruciaal belang is. Ook de cross-dock locatie in Venray is een belangrijk punt waar men met name ’s nachts overslag doet van medicijnen om deze vervolgens in het land te distribueren. Het grootste deel (70%) van het transport wordt uitgevoerd door partners die door de jaren heen aan het bedrijf verbonden zijn. Dit netwerk zorgt ervoor dat Verstraaten Express vanuit Venray landelijke opdrachten kan uitvoeren en daarmee voor haar klanten een solide partner is.

Verstraaten Express is onderscheidend door 24/7 op 365 dagen per jaar snelle pick-up en directe uitlevering in West-Europa te realiseren en maakt daarbij onder andere gebruik van een systeem dat gekoppeld is aan zowel de opdrachtgevers als de uitvoerende partners.

Het bedrijf telt 15 medewerkers in vaste dienst en werkt samen met ca. 30 charters. Het wagenpark bestaat uit circa 15 voertuigen variërend van moderne koeriers, geconditioneerde voertuigen tot bakwagens.

Voor Express ritten naar de Benelux en Duitsland zijn we zoek naar een oproepchauffeur.

Koerier Express / ca. 30 uur per week

– Je bent vriendelijk en klantgericht;
– Je weet van aanpakken;
– Je kunt goed zelfstandig werken;
– Je bent representatief;
– Ervaring met scannen is een pré;
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal ;
– Je bent i.b.v. rijbewijs B;
– Je bent flexibel inzetbaar;
– Je woont in de regio Venray.

Spreekt dit je aan? Reageer dan snel!

Solliciteer direct online op www.verstraatengroep.nl of stuur je brief en cv naar Verstraaten Express BV, t.a.v. Dhr. Rob Flos, postbus 5046, 5800 GA Venray. Mailen, naar r.flos@verstraatenexpress.nl kan ook.

Volg Verstraaten online

LinkedIn