Verstraaten is erg flexibel, en groot genoeg om de wisselende vraag te kunnen opvangen.

• Xerox

Volg Verstraaten online

LinkedIn

Nieuwe tarieven 2018 Postvak50!

29 januari 2018

Ten gevolge van toenemende bedrijfskosten, o.a. door de effecten van de participatiewet, hebben wij onze tarieven voor 24-uurs post ten opzichte van de tarieven 2017 naar boven moeten bijstellen. Uw prijsvoordeel in vergelijking met andere aanbieders van 24-uurs post blijft onverminderd groot.

De tarieven voor onze overige diensten, waaronder haalservice en postbusservice, blijven in 2018 ongewijzigd op het niveau van 2015. De nieuwe tarieven voor 24-uurs post zijn van toepassing op alle diensten, die na 1 januari 2018 door Businesspost Limburg in ons verzorgingsgebied uitgevoerd worden. Alle overige condities blijven ongewijzigd van kracht. Het volledige prijzenoverzicht treft u aan op de website onder tarievenoverzicht.

Alle medewerkers van Postvak50 en Business Post blijven ook in het nieuwe kalenderjaar zich met hart en ziel inzetten voor een maatschappelijk verantwoorde en voordelige dienstverlening aan u.

Volg Verstraaten online

LinkedIn