VSV breidt wagenpark uit met 6 MB aardgas voertuigen!

• Groenste rouwwagenpark van Nederland!

Volg Verstraaten online

LinkedIn

Verstraaten neemt NLW Business Post over!

23 augustus 2013

Met ingang van 1 september a.s. gaat NLW Business Post (Venray) over naar Verstraaten Express. Business Post is een volwaardig postbedrijf voor zakelijke post en werkt met ca. 70 postbezorgers. Deze postbezorgers worden gedetacheerd via Arkant en brengen dagelijks de post in Limburg rond.

Business Post is ca. 8 jaar geleden gestart als een franchiseorganisatie in Nederland waar met name SW bedrijven bij aangesloten zijn. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn belangrijke kernwaarden die hier spelen en waar we ons graag aan committeren.

Business Post, is één van de bedrijfsonderdelen van NLW Groep, die in het kader van de verandering binnen de sociale werkvoorziening bestemd was over te gaan naar een regulier bedrijf. Uitgangspunt van deze overdracht is het win/win effect. Belangrijkste voorwaarde hierbij dat, duurzaamheid voor inzet van medewerkers NLW, wordt gegarandeerd.
Verstraaten Express is onderdeel van de Verstraaten Groep en richt zich met name op het vervoer van pakketten en documenten binnen West-Europa. De activiteiten bestaan uit zowel logistieke activiteiten als het transport van de goederen. Verstraaten Express is actief in transport van medicijnen, elektronica en IT producten. Reden voor deze overname van Business Post is de snel groeiende verkoop via webshops en de daarmee samen gaande bezorging van deze goederen aan consumenten. Dit kan prima in een netwerk van post worden opgenomen. 
Kijk of Business Post ook voor uw bedrijf iets kan betekenen op http://www.businesspost.nu/.

Volg Verstraaten online

LinkedIn